Joris (dwizzy) wrote,
Joris
dwizzy

Overstroming

Ik heb het weer eens zo druk en chaotisch, dat ik niet toekom aan gewoon mensen antwoorden. Daarom weer een massa-communiquéNou, hebben jullie ook gelachen. Ik had natuurlijk iets moeten vertellen over overheids-architectuur in web 2.0 projecten, maar dat leer ik nog wel.

Ook lachen: The Crüxshadows in Baroeg waren erg erg gaaf. Lekker klein, dus best intiem. Bizar om zo dicht bij die jongens te staan tijdens hun optreden, al heb ik er zelf niet veel van meegekregen. Minder bizar, dan de vermoeide bandleden wat kruidnoten geven. Ik mag niet klagen over vermoeidheid van mn baan, touren is vast zwaarder. Hun danseresje-anex-tourmanager vond mijn leren witte stropdas wel erg mooi. Ik heb hem gekregen van sinterklaas, vertelde ik. Luurman and the Dreamside (geloof nog niet dat het de officiële bandnaam is) waren ook leuk om even te zien in een ooghoek. Als je met mexicanogriep tòch op het podium gaat staan ben je een bikkel.

Oma weet niet meer wie ik ben. Ik heb haar verteld dat mensen tegenwoordig geen hekel meer hebben aan joden. Verzwegen dat die plek is ingenomen door moslims.
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 7 comments