Joris (dwizzy) wrote,
Joris
dwizzy

2010Ik hoop dat mijn vader genezen wordt.

Ik hoop dat dit jaar mensen wat beter voor vreemden zorgen, en voor het milieu. Ik hoop dat mensen het niet gek vinden om ook de stronken van brocolli te eten. Ik hoop dat mensen iets makkelijker met vertraagde treinen omgaan en gewoon anderhalf uur in het OV zitten, met medereizigers praten of een boek lezen in plaats van een uur in de file te staan. Ik hoop dat er slimme uitvindingen komen. Ik hoop dat als man en vrouw een relatie willen, ze goed met elkaars verschillen om kunnen gaan. Ik hoop dat er weinig LTS-mannen een universitair geschoolde vrouw uit Rusland halen "omdat die nog zo veel voor je willen doen en Nederlandse vrouwen zo veeleisend zijn". En anders hoop ik dat ik beter tegen die imperfecties kan en geen betweterige zuurpruim word. Ik hoop dat ik de rust kan vinden om geconcentreerd de dingen af te krijgen die ik wil.

Mijn vader genezen? Dan hebben jullie weer een Livejournal-waardig dramafeitje er bij: vorige week is een liposacroom bij mijn avder ontdekt. Dat is een kankergezwel in het vetweefsel. Het is nog een beetje koffiedik kijken naar zijn kansen. Hij vond het knobbeltje ongeveer een week nadat hij ontslagen werd omdat de stichting waar hij voor werkte, failliet is gegaan.
Subscribe

 • Acorn electron handbook

  Acorn electron handbook By DW!zzy. Acorn electron (mijn eerste, BASIC, computer) handbook, wie wil het hebben behalve de papierbak?

 • Exclusiviteit als marketing

  Ik ben zo'n hacker(/vrije ambtenaar/cyberpunk/wetenschapsliefhebber) die gelooft in het adagium: " information wants to be free!" Informatie kost…

 • Al die willen te Kaap'ren varen

  Een klein baardje is juist een prettige natuurlijke factor 5 in de zomer. Ook al kan het prikken, mietjes.

 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 8 comments