Joris (dwizzy) wrote,
Joris
dwizzy

Woningbingo

Vandaag kreeg ik de derde uitnodiging voor het bezichtigen van een woning. Dat wil zeggen dat ik bij alle drie de sociale huurwoningen waarop ik heb ingeschreven afgelopen periode, bij de bovenste 20 stond. Ik heb nog nooit bij één woning in de top 20 gestaan.

De eerste woning in de Bloemenhof (praktisch Tarwewijk) heb ik laten schieten. Voor dinsdag ben ik uitgenodigd op de Sapphostraat in Rotterdam Lombardijen. Op donderdag ietsje verderop, La Fontainestraat.
Ik ben het type dat dagen kan twijfelen over een winterjas: hier word ik gevraagd binnen een uur te beslissen en de papieren te tekenen (met een uittreksel GBA, die je dus op voorhand moet regelen, mocht je 'winnen').

Beide woningen ongeveer mijn maximum budget, €475 per maand. Als ik een goede hypotheek zou kunnen krijgen, zou ik ook een koopapartementje met €250 maandlasten kunnen vinden. Ja, en ik weet dat je dan zelf voor waterschade en betonrot moet opdraaien.
Subscribe

 • Acorn electron handbook

  Acorn electron handbook By DW!zzy. Acorn electron (mijn eerste, BASIC, computer) handbook, wie wil het hebben behalve de papierbak?

 • Exclusiviteit als marketing

  Ik ben zo'n hacker(/vrije ambtenaar/cyberpunk/wetenschapsliefhebber) die gelooft in het adagium: " information wants to be free!" Informatie kost…

 • Al die willen te Kaap'ren varen

  Een klein baardje is juist een prettige natuurlijke factor 5 in de zomer. Ook al kan het prikken, mietjes.

 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 6 comments